maandag 1 februari 2016

Een goede beurs.

Vandaag is er weer sneeuw in Gräsmark, na dagen van dooien. Fijn voor de gasten uit Denemarken die echt willen langlaufen in de omgeving. Het weer werkt mee in ieder geval. Het is niet zo dat we zelf al weer thuis zijn, maar we hebben contact met het thuisfront en daarmee gaat het goed. Zelf gaan we woensdag weer richting huis. Alles gereed maken voor een wat drukkere februarimaand.

Vandaag, voor voorlopig de laatste keer, gekeken naar kleinzoonlief zijn zwemles. Het is prachtig om te zien hoe hij zijn best doet en de ontwikkeling tijdens de lessen. Onze kleinzoon heeft al zijn vrije tijd benut om bij ons in de buurt te zijn, naast zijn schooldagen. Na de modderduik van een week terug hebben we gisteren "gewoon" maar een stukje op de fiets gereden. Wind tegen en lichte regen konden de pret niet drukken. Hij op zijn kleine fiets met zijwielen en wij waren wel blij met onze fietsen die een beetje meehielpen of wel onze electrische fietsen. Daar hadden we al flink mee geoefend. Op dinsdag (een mooie zonnige dag) op de fiets door het bos naar Hardewijk (40km). Heerlijk in het begin. Na een bepaalde periode begonnen de bilspieren toch aan te geven dat dit oefeningen zijn die niet veel meer gedaan werden en de bekende zadelpijn begon op te spelen. De weg terug leek dan ook langer dan de heenweg. Na een dagje geen fiets toch nog een nieuwe poging van 12km op donderdag. Dit ging al een stuk beter. Vrijdag een dagje met familiebezoek en zaterdag een goede beursdag gehad in Vijfhuizen.
Opvallend waren de vele gezichten die ons bekend waren van "oude" gasten. Zelf zus en zwager kwamen even langs. Een positief en blij gevoel gaf dat na een drukke dag die niet geheel soepel begon. Zweden stond n.l. niet op de lijst van de deelnemende campings. Gelukkig werd onze betaling en inschrijfformulier wel gevonden en kregen we alsnog een goede beursplaats. Achteraf bleek dat wij onder Denemarken stonden ingepland. Hie dan ook een drukbezochte beurs met meer dan 7500 bezoekers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten