zaterdag 12 januari 2019

De tijd vliegt alweer.

Ook in het nieuwe jaar lijkt de tijd al weer heel snel te gaan. Ik (Hannie) even alleen met het vliegtuig voor een kort bezoek aan Nederland in verband met een crematie. Gelukkig net op tijd terug voor de storm die in Nederland eraan kwam.
Terug in Zweden begon er een aardige laag sneeuw te vallen. En dat ging lekker door. Over de gehele dag was er tussen de 15 en 20 cm zeker gevallen. Met temperaturen rond het vriespunt was het ook wat glibberig. Dat had een chauffeur van een hele grote vrachtauto misschien wel in de gaten gehad maar was aan he glijden gegaan tijdens het willen maken van een vervelende flauwe bocht. De hele vrachtauto en aanhanger was op zijn kant gegleden. Het heeft vele uren gekost om dat allemaal weer op de wielen te krijgen. Sneeuw is leuk, maar blijft spul om rekening mee te houden op sommige momenten.
Vandaag kwamen we op weg naar Torsby, om even boodschappen te doen, een heleboel auto tegen die meededen aan een rally. Normaal is het nooit zo druk op de weg en nu kwam de een na de ander voorbij. Misschien al wat oefenen voor de aankomende rally in februari.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten