zondag 11 september 2011

Downhill Longboard Tossebergsklätten

Wie een jaar geleden had gezegd dat er vanaf het uitzichtpunt bij de Tossebergsklätten (aan weg 45 tussen Sunne en Torsby) een Downhill Langbord wedstrijd georganiseerd zou worden zou raar aangekeken worden. Met een skatebord van een berg af met meer dan 20% aan afdaling is misschien vragen om problemen. Gelukkig valt dit mee, tot nu toe. "Slechts" 1 gewonden met schade aan de schouder. Wat het voor ons leuk maak is dat het gehele terrein is afgehuurd zodat er geen huisje of kamer leeg is. Het was even afwachten hoe dit in de avond en nacht zou gaan, maar ook dat ging geweldig. Geen geluidsoverlast of zoiets. Een heerlijk weekend dus met veel jonge en blije mensen te gast. Het weer speelde gisteren goed mee. De regen, die vanmorgen is gaan vallen is een min-puntje, maar dat hebben we niet in de hand.
Verder is met name Gerard druk geweest met het uitgraven van boomwortels zodat er minder obstakels zijn en het terrein beter geegaliseerd kan worden. Graszaad erin zodat het weer een beetje groen kan gaan worden. We zijn er nog niet klaar mee maar het komt goed.
Wij zijn ook nog verrast door een aantal Nederlandse vakantiegangers begin deze week. Jammer dat het echt herfst begint te worden met wat meer regen. Af een toe een bui is niet erg, maar een bui van een dag gaat vervelen. Zodoende gaan gasten toch weer wat eerder verder op de terug of heenreis dan men van plan was. Een extraatje als afscheid, om wakker gemaakt te worden met een eekhoorn op het dak van een kampeerauto maakt het wel wat gezelliger. De natuur laat de herfst ook steeds zien. Er schijnt dit jaar meer paddenstoelen dan normaal te groeien en de nog steeds rode bessen hier en daar maken alles tot een mooi gezicht.  Het is dus nog even genieten van de herfstkleuren.
Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten