zondag 17 februari 2013

Beter zichtbaar!

De afgelopen week is weer omgevlogen. Maandag vertrokken onze "laatste" gasten van de rally. Beiden groepen hebben al gereserveerd voor de rally van 2014.
Omdat we in een van onze groepsverblijven vanaf vrijdag nieuwe gasten zouden krijgen besloten we toch maar even nog een paar kamers te behangen, witten en nieuw zeil op de vloer te geven. Het was eigenlijk het  idee om eigenlijk alleen het plafond te witten en zeil te leggen. Omdat de kamers toch helemaal overhoop gehaald moesten worden en het behang al een tijd in huis was, hebben we 2 kamers gelijk een nieuwe look gegeven. Alleen de kasten moeten in het voorjaar nog even een likje verf hebben. Onze gasten die we dit weekend op bezoek hadden zijn in ieder geval tevreden richting huis gegaan.
Aankomende week komen de laatste gasten om bij ons de voorjaarsvakantie te houden. Het weer is best goed. Op dit moment is het een paar graden boven nul. waarschijnlijk krijgen we nog wat sneeuw aankomende week. Wat mij betreft is het dan klaar met de winter. Over een week of 6 is het Pasen en begint ons camping-seizoen. Wat het in het verleden nog voor een aantal gasten het soms moeilijk om ons te vinden als ze eenmaal in Gräsmark waren. Vanaf deze week is dat niet meer het geval. Verleden jaar hadden wij al een verzoek gedaan, bij de betreffende instantie, of er een bord geplaatst kon worden bij de kruising in het dorp. We hoorden dat sommige mensen, die naar de camping wilden komen, in plaats van linksaf dan rechtsaf sloegen richting Sunne. Bij de plaatselijke hamburgertent hadden we al een bord in het gras mogen plaatsen. Bij hoge sneeuwwallen, die in de winter ontstaan door het schoon schuiven van de weg, was dat bord soms bijna niet zichtbaar. Maar dat probleem is nu opgelost. Op onze aanvraag voor het plaatsen van een bord werd deze keer positief gereageerd. Het kost wel wat, maar we zijn blij met het resultaat. Het is nu moeilijk om de richting naar Gräsmarksgården over het hoofd te zien.
 Hej då Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten