zondag 14 december 2014

Een "gewone" week.

Dagen waarbij de wereld er wit uitziet en dagen met grijsheid de afgelopen week. Het weer blijft wisselend en te warm voor de tijd van het jaar. 1 nacht met -8 is het record van de afgelopen week. We hebben vandaag afscheid genomen van onze gasten die ongeveer 2 1/2 maand bij ons overnacht hebben. Ondertussen komen de reserveringen voor 2015 al weer binnen.
De was en schoonmaak gaan gewoon weer door nadat gasten zijn vertrokken. Kerstkaarten liggen klaar om gepost te worden. Zo blijft een mens bezig.
Afgelopen week zijn we met "ons Hollands netwerkgroepje" weer even bij elkaar geweest om de laatste dingen nog even door te nemen als we voor de SCR (Zweedse campingorganisatie) op de Caravana en op een campingbeurs in Gorichem gaan staan. Zelf ben ik alleen op maandag en dinsdag op de Caravana. Andere campingeigenaren zullen de andere dagen gaan bemannen. Benieuwd hoeveel bezoekers de beurs komen bezoeken. Op 17 januari ben ik voor Gräsmarksgården bij Karsten tenten te Zwaag. Altijd weer een leuk vooruitzicht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten