zondag 15 februari 2015

Rally en schaatsen leren.

Een drukke week hebben we achter de rug met veel gasten vanwege de Zweedse autorally, die ieder jaar plaats vindt in de provincie Värmland. De temperaturen waren prima als bezoeker om staan te kijken maar niet zo goed voor auto's die meededen aan de rally. Boven 0 graden betekende dooi overdag en 's nachts beneden 0 betekende opvriezen van de weg. Gladheid dus. Een groep die op woensdag arrivieerden wilde om 5 uur 's morgens het ontbijt. Dat was voor ons vroeg opstaan om alles in de keuken gereed te maken. Gelukkig gebeurd dat niet dagelijks. Van een van onze gasten heb ik begrepen dat volgende jaar een deel van de rally in de buurt van Torsby en net over de grens in Noorwegen plaats vind. Aardig bij ons in de buurt dus. Aankomende week nog even "nagenieten" van was en strijkgoed.

Omdat iedereen vanmorgen was vertrokken besloten wij even naar Karlstad te gaan. Een rondje wandelen in het stadspark (Mariebergsskogen) is altijd leuk. Zeker nu er best veel kinderen op de bevroren vijver hun eerst schaatskunst onder de knie probeerden te krijgen met een steuntje zodat ze niet kwamen te vallen.
 
Daarna nog even langs de dieren gelopen.
In de zomer, maar ook in de winter, is het park leuk om even te kijken en te ontspannen. Aankomende week gaan we gewoon leuk door met het krijgen van nieuwe gasten. Ik ben er bijna weer klaar voor.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten