maandag 11 september 2017

Het wordt herfst.

Het gebeurd wel eens dat onze gasten de dagen van de week door elkaar halen tijdens de vakantie. Waarschijnlijk omdat het ritme anders is dan normaal.
Gisteren was ik een dag in de war en heb tot laat in de avond gedacht dat het zaterdag was in plaats van zondag.
Dat terwijl we op zaterdag nog een herfstmarkt hadden bezocht in Brunskog (die zoals altijd) best gezellig was en zeker redelijk bezocht. In Brunskog is een openlucht museum (Hembygsgård) waar het gehele jaar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Een van die activiteiten is een herfstmarkt in september. Er werden verschillende groenten verkocht, planten, 2de hands spullen, enz.

 
 Het was best even leuk om daar een bezoekje aan te brengen. Het was niet zo dat we het de afgelopen week niets te doen hadden. Een bedrijf hield bij ons zijn bedrijfsuitje van een paar dagen en wilde nog kajakken met de groep. Daarnaast kregen we bezoek uit Sunne door de voorzitter van de gemeenteraad. (deze dame wilde alle bedrijven bezoeken om te zien wat en welke bedrijven er zijn in Sunne). We hadden dus ritme en regelmaat genoeg, maar toch even in de war met de dagen.
Het zijn de laatste loodjes voordat de camping gaat sluiten, over een paar weken. Er komen wel nog campinggasten binnen maar het weer begint herfstachtig te worden met wind en neerslag. Hoewel we ook wel een aantal mooie en zonnige uren hebben gehad de afgelopen week. We hebben ons nog flink kunnen vermaken met schilderen. De herfst laat dit jaar vele paddenstoelen groeien. Het is een prachtgezicht, vind ik. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten