dinsdag 14 november 2017

Meer feestjes.

 
Oktober 2017 was een maand van feestjes. Op 25 oktober waren de ouders van Gerard 65 jaar getrouwd. Ze hebben de krant hiermee gehaald in Zaanstad. Het bruidspaar ding met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen samen lekker uit eten. Leuk om allemaal weer eens bij elkaar te zijn.

Omdat wij nog wel een feestje wilden hadden wij samen besloten om ons 40 jarig huwelijk ook nog te vieren met iedereen. Dus de ouders van Gerard, onze kinderen en kleinkinderen, zwager, broer, zussen en schoonzussen. Ook de tante en oom zeggers met hun kinderen waren van de partij. Een heerlijke en leuke dag hebben we gehad in Luttelgeest. Daar is de Orchideeen-hoeve waar we een partijtje hadden geboekt. Het is heel wat waard om elkaar niet alleen bij begrafenissen tegen te komen maar ook bij leuke dingen.
Na alle feestjes zijn we samen met Gerard zijn ouders naar ons huis gereden en hebben we een paar hele fijne weken gehad met elkaar. Zoals de eerste kerstmarkt bij Marbacka bezocht. Hier en daar gewinkeld, maar ook is er hout gekloofd (een karweitje dat Gerard zijn vader leuk vindt om te doen). Hier en daar is de Kerstsfeer aangebracht (een klusje dat de moeder van Gerard goed kan doen). Verder zijn de nodige dingen afgewikkeld en wordt er met regelmaat geklaverjast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten