zaterdag 22 juni 2019

Midsommar!

 
Dit weekend is het midzomerweekend. Het is gezellig bedrijvig bij ons. Mede door de school uit Zwolle (CALO, Domein Bewegen en Educatie) die al een paar jaar bij ons te gast zijn in de maand juni. En dit jaar rond midzomer. Er werd weer volop gevaren over de rivier met kano's en kajaks en gefietst in de omgeving. Via een ander bedrijf ook een rondje door de bossen gereden op quads. Een van de nieuwe activiteiten was een demonstratie tijdens het midzomerfeest in het openluchtmuseum in het dorp. (Hembygdsgård) te geven. Daar werd dan ook al 's morgens flink voor geoefend.
 

 
Acrobatiek, dansen, jongleren en nog meer stond op het programma. Tijd om bloemenkransen te maken voor op het hoofd was er ook nog. Een positief gebeuren voor alle gasten die het midzomerfeest beleefden in ons dorp. Nog een paar dagen en deze groep gaat weer richting huis met hopelijk een beleving en ervaring rijker.
 
Een ander positief ding is dat we blij zijn dat we de juiste mensen hebben gevonden die ons bedrijf willen voortzetten. Zij hebben er heel veel zin in om hun leven is Gräsmark te gaan leven. Op 30 augustus is de overdracht. Tot die tijd werken wij gewoon  met veel plezier door. Wie hierover nog vragen heeft kan ze stellen via een mailtje. (info@grasmarksgarden.com)
 

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten