zondag 14 juli 2019

1 vuurplaats voor kampvuur.

Wij hebben, in overleg met de brandweer, besloten om geen kampvuurtjes in vuurtonnen of vuurschalen toe te staan. Alleen nog bij de algemene vuurplaats is het mogelijk om een kampvuur te maken. Met het dak daarboven is het waarschijnlijk ook wel fijner om te doen. Zeker als er regen valt zoals vandaag.
Gisteren en vandaag zijn er momenten geweest van stroomuitval. Door onweer in de lucht is er misschien ergens de bliksem ingeslagen (of misschien ook niet). Hoe dan ook het was even vervelend. Een kwartier zonder stroom is niet zo erg, maar als het langer duurt, dan is het niet fijn. Niet voor ons en onze gasten, maar zeker ook niet voor het restaurant en de supermarkt in het dorp. Afhankelijkheid van stroom is groter dan af en toe gedacht wordt.
 
Wij hebbe tijdens de afgelopen tijd hulp gehad van een paar lieve vrolijke mensen. Zij hebben o.a. de speeltuin een beetje kleur te geven. Gerard en Katja zijn even te gast bij ons geweest en deden allerlei klusjes die zij leuk vinden. Tussen door zijn ze even een aantal dagen naar Noorwegen geweest omdat ze toch in de buurt waren. Er is ondertussen weer afscheid genomen en zijn ze rustig richting Nederland terug.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten