zondag 30 oktober 2011

Feesten en veilingbezoek.

Een uur langer mogen slapen is wel lekker dit weekend. Dat het daardoor eerder donker lijkt is wat minder. Niet alleen voor ons, maar ook voor de 4 reeen die we onderweg in het donker tegenkwamen tijdens een poging van oversteken. Gelukkig dat de remmen het van de auto prima doen. Ons campingseizoen is vandaag officieel afgesloten. Er is nog een caravan opgehaald door gasten en andere gasten waren druk om de vlonder bij de nieuwe caravan aan te passen, omdat de nieuwe caravan groter was dan de vorige. Deze gasten zullen blij zijn dat het april is zodat ze gebruik kunnen maken van hun nieuwe onderkomen.
Dit was ook het weekend dat er een feest gegeven was door iemand uit de buurt die haar 60ste verjaardag vierde. Ongeveer 100 gasten en een band hebben zich prima vermaakt met eten, drinken en feesten. De helft daarvan bleef overnachten in de huisjes of in een vand de groepsverblijven. Een leuke afsluiting van de maand oktober.
Gerard had het gister nog even druk met het bezoeken van een veiling. In mijn beleving worden er hier veel veiling gehouden. Op die manier zijn we ook via via aan onze ploeg gekomen. Deze veilig bestond uit hoofdzakelijk bouwmateriaal. Wij kunnen voorlopig even voort. Het is zelfs zo dat er nog een paar keer gereden moet worden, naar de plaats waar de veling werd gehouden, om alles op te halen. Er blijft dus genoeg werk over.
Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten