zondag 10 juni 2012

Er zijn nog steeds elanden te spotten!

Na de vissers van vorige week komt er aankomende week weer een andere groep. Met de voorbereidingen zijn we best wel druk. Het weer was de afgelopen week wisselvallig op een enkele mooie zonnige dag na. Maar mopperen doen we niet want het is niet koud. Ook onze gasten zijn best wel tevreden met het weer.

Zus, zwager en begeleider zijn afgelopen maandag richting Nederland getrokken. Op het vliegveld Gardemoen (Oslo) werd gestaakt door grondpersoneel. Ze stonden veel buiten in voor het in-check gedeelte met  felgekleurde hessen aan. De tv was ook nog even aanwezig om deze beelden op te nemen. Gelukkig gaf dit voor de familie geen vertraging en ging de terugreis met de KLM ook weer prima. Nog eens de complimenten voor KLM Care. Wim, onze zwager had zelfs een plaatsje bij het raam en genoot van het overvliegen over een stukje Nederland. Een geslaagde vakantie dus.
Gerard heeft wat tijd uitgetrokken om de foto's op onze site wat aan te passen. Hij is de afgelopen week een paar keer 's avonds gaan vissen op even op te laden en te ontspannen. Op een avond werd hij naast het vangen van een enkele vis verrast door een eland die mooi op de foto genomen kon worden. De Duitse gasten, die drie weken bij ons te gast waren, hadden nog niet eerder zo veel elanden tijdens de vakantie gezien. Ze zijn er dus nog steeds.
Wat de aankomende week gaat brengen? Volgende week weet ik meer hierover.
Hannie  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten