zondag 2 september 2012

Natuurlijke producten, gratis en voor niets!


Dat het een goed Cantarellenjaar is blijkt uit de foto. Achter ons huis is een plekje waar ze zo vanuit het bos de pan in kunnen. Vooral Gerard vindt dit lekker bij vlees. Ook begint het steeds meer rood te kleuren in het bos op de grond. De lingons rijpen iedere dag een beetje meer. We krijgen hierdoor dan ook gasten uit Noorwegen of Zweden die hier speciaal voor komen. Het zijn natuurlijk gezonde producten die niets kosten.

Onze huisjes zijn dan nog steeds goed bezet. En wat campinggasten betreft mogen we niet mopperen. Iedere dag komen er wat gasten bij, maar er vertrekken dan ook iedere dag wat gasten. Het laagseizoen is begonnen. Onze prijzen zijn wat gezakt en bij het sanitair-gebouw hebben we 1 kant afgesloten. De heren kunnen nu gebruik maken van de damesafdeling. Als het kouder gaat worden kunnen hier de kachels aangezet worden zodat het niet zo heel koud is bij het douchen.
Langzaam is Gerard gegaan met het verder afbouwen van onze houten tipi. Het begint er steeds leuker uit te zien. Spannend gaat het worden als deze verplaatst moet gaan worden. Of dat de aankomende week al gaat lukken? Wie weet.
Hannie




Geen opmerkingen:

Een reactie posten