zondag 30 september 2012

Een mooie afsluiting van de septembermaand!

We hebben een druk weekend achter de rug. Een aantal campinggasten hadden besloten om hier een van de laatste kampeerdagen van dit jaar te houden met elkaar. Zo kwam het dat er zo maar een 4-tal caravans dit weekend te gast waren. Daarmee waren ze niet alleen. Een paar andere "oude" gasten hadden ook bij ons afgesproken met Noorse vrienden om elkaar bij ons te ontmoeten. Met daarnaast nog een Noorse dame die haar 60ste verjaardag bij ons in de zaal vierde met familie en vrienden zorgde ervoor dat al onze huisjes gevuld waren en een aantal kamers. De meeste van deze gasten hadden ook nog behoefte aan ontbijt. Deze morgen waren we dus al vroeg in de weer om wat ruimte te creeeren in onze zaal die de avond ervoor als feestzaal had gefunctioneerd. Geen slechte afsluiting van de maand september.
Eerder deze week hadden we een bijeenkomst georganiseerd door de SCR bij ons. Het was jammer dat de opkomst niet zo heel groot was van Nederlandse campingeigenaren die lid van de SCR zijn. Het was wel een gezellig samenzijn en er is besloten (zo als het er nu uitziet) dat we in januari de SCR gaan promoten op de Caravana in Leeuwarden. 
Tussen al deze bedrijvigheid door is Gerard bezig met de afwerking van de tipi, die er steeds beter uit komt te zien. Het weer is ook niet helemaal stabiel hoewel de herfst zich steeds meer laat zien door de mooie herfstkleuren die de bomen gaan geven. Ook zijn er meer soorten paddenstoelen te bewonderen. De natuur hier in Zweden is echt geweldig. Zeker als je er midden in woont. Aankomende week gaat onze versnelling een paar tanden langzamer. Hopelijk krijgen we er nog mooi weer bij.
Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten