zondag 15 september 2013

Even rustig aan!

De gevonden schoen vorige week achter op ons terrein, bleek van 1 van onze seizoengasten te zijn. Weer iemand een beetje blij gemaakt met zijn andere schoen.
Ook de afgelopen week was het weer prima. Er is flink gevist door Duitse gasten die gisteren, zaterdag, na een verblijf van 2 weken, zijn vertrokken. Dat het laagseizoen is merken we nu wel. Hoewel we alle dagen nog gasten hebben in de huisjes en op de camping. Voor de aankomende week hebben we nog een aantal reserveringen staan.
De dennenbomen beginnen hun naalden te laten vallen en er worden steeds meer herfstkleuren aan bomen zichtbaar. Afgelopen dinsdag zijn er nog 2 kano's over de rivier gevaren. Deze keer mensen uit het dorp die deze tocht wel eens wilden doen. Een van de kanoers had geholpen om de rivier  "boomvrij" te maken. Ondertussen hadden ze er ook voor gezorgd dat op een eilandje, net na de brug in het dorp, een "BBQ" of vuurplaats is geplaatst. Altijd leuk om hier even uit te rusten en worstjes te grillen, of zo iets.
Gerard heeft ondertussen bij de tipi een houten veranda geplaatst. Daarnaast doen we alles zo rustig mogelijk. Ik heb zelfs de herfstmarkt in Torsby niet bezocht (terwijl ik dat wel van plan was). Geen energie dit jaar hiervoor. Er komen nog meer markten aan. In Sunne en in Arvika. Dus wie weet. Voorlopig blijven we het rustig aan doen en proberen we even op te laden.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten