zondag 1 september 2013

Sam even zielig?

Het raadsel van de verplaatste schoenen is opgelost. Een vos is de boosdoender geweest. Daarnaast at hij restjes van hondenvoer, dat onder een luifel in een voerbak stond, ook nog op. Eigenlijk een hele slimme vos dus.
Vanmorgen hebben we voor 10 gubben (senioren) het ontbijt geregeld. De gemiddelde leeftijd was 83 jaar. Deze heren waren op Gräsmarksgården zo'n 58 jaar geleden geweest. Het is een gek idee dat de heren hier al romd liepen terwijl ik nog niet geboren was. Een nostalgisch weekend voor de heren. Daarnaast was er nog een groep uit Torsby op bezoek met hun honden. Het blijft een leuk gezicht als mensen met hun honden samen bezig zijn en de honden doen wat er van ze verwacht wordt. De groep was hier voor de 2de keer en hebben bij het afscheid gezegd dat ze volgend jaar zeker willen terug komen. Op de camping hadden we ook nog wat gasten zodoende was het allemaal weer gezellig dit weekend.
Wat minder leuk was is dat Sam, onze hond, een bult op zijn achterbeen had dat hem begon te irriteren. Afspraak bij de dierenarts gemaakt  op maandagmiddag. Daar werd geadviseerd om toch de bult weg te laten halen. Zo moest hij donderdagochtend om half 8 nuchter bij de arts zijn. Na een rustgevende spuit (hij stond te zwalken op zijn benen) nam de dierenarts en assistenten het over. Om 13.00 uur konden we hem weer halen. Met een grote kap om zijn kop heen was hij een hele zielige hond, vond ik. De gehele middag en avond was hij ook suf. De kap kon er wel af dacht ik. Onze hond was verstandig en zou niet gaan likken of bijten aan zijn wond (dacht ik). Dit is precies goed gegaan tot zaterdagmorgen vroeg. Hij had een aardig stukje van de hechtingen eruit gehaald zodat een gedeelte van de snede zichtbaar is. De kap nu toch maar om gedaan en even afwachten hoe dit verder gaat. De kap is alleen onhandig voor hem en is even wennen. Hij botst overal tegenaan. Verder eet en drinkt hij goed dus het valt hopelijk mee. Anders toch nog een ritje naar de dierenarts toe aankomende week.
Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten