zondag 25 augustus 2013

Schoenen op avontuur?

De hechtingen in mijn gewonde vinger heb ik afgelopen vrijdag er toch maar zelf uitgehaald omdat 1 leek te gaan ontsteken en de wond was redelijk dicht. Het weer was de afgelopen week prima. Er werd met regelmaat kano gevaren en de vuurtonnen stonden 's avonds weer hier en daar te branden.Vandaag lagen alle kano's en kajakken zelfs te water.De meeste gasten vinden de rit met de tractor en  aanhanger + kajak(ken) en kano('s) al de avontuur. Om daarna een prachtige tocht te maken over de rivier naar de meren toe.
Iets anders is het raadsel wie of wat er voor zorgt dat er hier en daar een schoen verplaatst wordt bij een caravan en tent de afgelopen week. Het is een grote vraag welk dier dat kan doen. Diverse verhalen gaan hierdoor over de camping. Een schoen was een 10 tal meters verder gevonden met stukgebeten veters. Een andere (wandel)schoen was enkele meters verplaatst en ook de handdoek die we gebruiken om Sam af te drogen als hij heeft gezwommen lag opeens ergens op een heuvel. Er wordt gespeculeerd dat een lynx of een vos wat onrust aan het veroorzaken is. Wie een antwoord heeft laat het ons weten.
Door het mooie weer zijn we bezig om een van de gebouwen een nieuwe verfbeurs te geven. Als er weer minder wordt is er genoeg binnen af te maken, maar we nemen het er toch nog even van.
Hej då Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten