zondag 4 augustus 2013

Een vrije middag en avond.

Een hondententoonstelling in de Hembygdsgård afgelopen weekend zorgden voor veel honden op ons terrein. De meeste zijn ondertussen weer richting huiswaarts. We hebben weer hele mooie dagen gehad de afgelopen week. Op woensdagavond alleen een flinke bui regen en ook gistermiddag vanaf ongeveer 4 uur is er een bui gevallen. De meeste gasten die in een tent overnachten zochten hun vertier in onze zaal. Spelletjes werden er gespeeld en ook veel gelezen. Suske en Wiske, die onze kinderen veel gelezen hadden, worden opnieuw ontdekt door andere kinderen die van lezen of plaatjes kijken houden.

De afgelopen week ook nog even koffie gedronken bij een weefster uit Sunne. Hier besproken dat gasten, die het leuk vinden om te weven, bij haar een dagje damast kunnen weven. We zullen hier volgend jaar reclame voor gaan maken.
Verder is het bij ons nog steeds bedrijvig. Voor sommige mensen is de vakantie bijna afgelopen en voor anderen gaat deze beginnen. Er is ook best veel paard gereden bij Ulla in Åras. Op en in het water wordt er nog steeds veel plezier gemaakt. Waar ik zelf hopelijk plezier in ga hebben is een uitje naar het Västanå Teater in Sunne. Hier wordt het verhaal vertelt over Nils Holgersson met muziek en dans. Ik ben benieuwd en kijk uit naar een vrije middag en avond. Volgende week meer hierover.
Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten