zondag 12 januari 2014

-14 betekend winter!

Met -14 graden de afgelopen nacht lijkt de winter Zweden eindelijk te hebben gevonden. Een laagje sneeuw van ongeveer 10 cm. maakt het winterse gevoel compleet. Sam, die altijd graag buiten is, moet echt aan de koude wennen. Zijn voeten doen pijn in de koude sneeuw en hij wil al heel snel terug naar huis om daar zijn koude voeten onder zijn lijf te warmen. Het is een prachtig gezicht alle witte bomen, wegen en daken. Jammer voor degene die hier zich op verheugd hadden met de kerst en oud en nieuw.

Ski Sunne gaat open vanaf 18 januari. Er kan binnenkort weer geskied worden dus. Langzaam worden alle kerstspullen, bij ons, weer in de dozen teruggestopt. Een nieuw winterdecor komt daarvoor in de plaats in de receptie zodat de seizoenen niet alleen buiten maar ook binnen zichtbaar zijn. Deze tijd is ook de tijd dat mensen weer aan de vakantie beginnen te denken en starten met reserveren voor aankomende zomer. Altijd goed natuurlijk.
Gerard heeft de afgelopen aardig wat uren besteed aan een nieuwe folder. Een aantal dingen blijven hetzelfde terwijl we andere dingen veranderen. Een tijdrovend karwei dat je niet terugziet als deze klaar is.
Daarnaast doen we ons best om de energie op te laden voor dit jaar. Dit door middel van op tijd naar bed gaan en wat langer blijven liggen in de morgen. Ook wel fijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten