maandag 27 januari 2014

Camping in Zweden op de Caravana.


Kamperen in Zweden op de Caravana in Leeuwarden? Een leuke aanblik afgelopen zondag rond het middaguur. Een gezin had besloten hun lunch te gebruiken naast de tent die als decoratie deed op onze stand van de SCR (Zweedse camping organisatie). Het was net of ze vanuit "hun tent" op een camping gezellig aan het ontbijt of lunch zaten. Zelf hadden ze het eerst niet in de gaten tot ik erom vroeg of ze een leuke plaats hadden op de camping. Een foto maken voor het blog was geen enkel probleem.

Het zijn een aantal drukke dagen geweest in Leeuwarden. Vele gidsen en flyers zijn uitgedeeld. "Oude" gasten ontmoet zoals op vrijdag een familie uit Alkmaar, de familie H. die zeker dit jaar weer terug willen komen. Zaterdag kwamen de familie V. uit Assendelft en fam. D langs. Ook daar werd bij het afscheid gezegd tot ziens in de zomer. Een goed teken. Opvallend vond ik het de vele mensen die voor de eerste keer naar Zweden willen gaan komen om er vakantie te houden. Het ziet er veelbelovend uit voor dit jaar. De beurs werd beter bezocht dan verleden jaar en op een aantal dagen ook nog beter dan in 2012 (wat al een heel goed jaar was).
Voor ons een paar dagen van hard werken en het krijgen van warme voeten en moeie benen. Morgen weer richting huis de sneeuw in. Gerard heeft het druk met het ruimen van dit witte spul. Nog steeds winter in Gräsmark dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten