zondag 14 september 2014

Sam naar de pedicure!

Op 1 regendag na, is het de afgelopen week weer heel mooi weer geweest. In Torsby was er van vrijdag tot vandaag de jaarlijkse herfst-markt. Met veel kleding, snoep en ander etenswaar en niet te vergeten kermis. Ze hadden er mooi weer bij.
Het mooie weer zorgde voor extra campinggasten. Gasten die al eerder geweest waren en die Familie meenamen. Altijd goed natuurlijk. De nachten beginnen ondertussen aardig af te koelen. De afgelopen nacht was het 2 graden, maar we hebben nog geen nachtvorst tot nu toe.
Sam is de afgelopen week even na de dierenarts geweest. Hij had huiduitslag waar hij last van had. Nu heeft hij een blote, geschoren buik. Er is een zalfje voorgeschreven en wat druppels. Daarbij ook pijnbestrijding tegen zijn atrose. Hij lijkt te werken allemaal. Hij heeft een vijfrittenkaart voor zijn nagels gekregen. Nagels knippen is een klus dat ik (en ook hij) niet prettig vind om te doen. Bij de dierenarts is het mogelijk om hiervoor een keer in de paar weken langs te gaan zodat zijn nagels snel en vakkundig geknipt worden. Een zorg minder voor mij en Sam krijgt weer perfecte nagels aan voor en achterpoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten