zondag 21 september 2014

Veel meer paddestoelen.

Het kan hier gebeuren dat je 's morgens rond 11 uur aangehouden wordt door de politie. Een alcoholcontrolle om precies te zijn. En de jacht is nog niet begonnen. Hoewel er flink wordt geoefend op de schietbanen in het bos. Tijdens de jacht lijkt de politie extra te controleren of er gedronken is terwijl men achter het stuur zit. Dat ik mijn rijbewijs niet mee had was gelukkig geen probleem.
Een mooie week hebben we weer achter de rug. Vandaag even een regendag en aankomende week wisselvallig weer. Wat campinggasten is het rustig. We hebben en hadden nog wat seizoengasten en een aantal "losse" gasten. Een duits echtpaar zijn de afgelopen week een paar dagen druk geweest met het plukken van paddestoelen. De oogst was groot. In het bos zijn verschillende paddestoelen die aangegeten zijn.
 Met kleine hapjes en soms met ruime happen. Het is niet raar dat hier over trollen en kabouters verhalen verschijnen.
 Zelf heb ik een start gemaakt met het schilderen van onze veranda. Tijdens de zonuren wel te verstaan. Enkele dagen begonnen met dichte mist. Gelukkig duurde dat niet al te lang. Aankomende week zijn er nog een aantal gasten in onze huisjes. Daarna wordt het rustiger. Ook niet erg. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten