dinsdag 24 maart 2015

Even weg!

Afgelopen weekend zijn we even met het vliegtuig naar Nederland geweest. Het kon nog even.

Donderdagmorgen om 6.30 de heen vlucht en gisteravond om 20.35 de vlucht terug. Even genoten van kleinkind, kinderen en de rest van de familie. Luka, ons kleinkind, had een dagje vrij op vrijdag van school zodat hij de hele dag met opa en oma meekon. Gerard had een leuke kinderwandeling uitgezocht op internet (biggetjeswandeltocht). Het weer was niet zo vriendelijke. De mist zorgde voor nattigheid vanuit de bomen en nattigheid vanaf het gras. Dat drukte de pret niet zo erg gelukkig. Het was volop genieten. We moesten op tijd weer naar huis omdat dochter en moeder een meidenuitje hadden gepland in Scheveningen. Billy Eliot, de musical, een geweldige voorstelling waar we echt van genoten.
Zaterdag werd de verjaardag van Gerard zijn vader gevierd en zondag was het pannenkoeken eten in een restaurant in verband met de verjaardag van dochterlief. Een gevuld weekend maar allemaal de moeite waard. We kunnen er weer even tegen.

De week voor vertrek hadden we nog wat gasten in de huisjes en tijdens het weekend de kultur-skol uit Sunne en Torsby. Er werd flink geoefend op verschillende viool en blokfluit. De begeleiders maakten om de eenvoudige noten die de kinderen speelden een mooie melodie met gitaar en viool zodat het optreden voor de ouders op zondag geweldig klonk. De groep vertrok positief met een vage belofte om in september nog een keer terug te willen komen. Voor mij was het een heerlijk gezicht om alle kinderen in de speeltuin te zien spelen op schommel en wip. We wisten niet dat de wip zoveel kinderen tegelijk kon houden.

Ondertussen is het gevoel van voorjaar niet alleen van mij, maar ook de vogels beginnen het voorjaar te merken. Er wordt veel gefloten. De Paas is in zicht zodat de camping de deuren kan openen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten