dinsdag 31 maart 2015

Paassfeer in het dorp/

Hoe mooi is Grasmark in deze periode. Er zijn heel veel takken versierd met de gekleurde veertjes die hier rond de Paas overal zichtbaar zijn. En in ons dorp doen een aantal mensen erg hun best om voor deze aankleding te zorgen.
Normaal heb ik dat zelf ook al rond deze tijd, maar de afgelopen week hadden andere dingen voorrang. Voordat onze gasten komen om de Paasdagen bij ons door te brengen is alles voor elkaar. Voorjaarsbloemen zoals violen, narcissen en petunia's staan hier en daar al te pronken. Een paashaasechtpaar staat op de balie in de receptie. Het komt dus wel goed.
De afgelopen week werden we na een paar dagen met voorjaarsgevoel verrast door koning winter. Deze liet een buitje sneeuw vallen van ongeveer 10 cm. We zaten opeens weer in een winters gebeuren. Gelukkig is ondertussen alles bijna weer weggesmolten. Dit ging niet zo heel omdat het in de nacht onder het vriespunt is. Afgelopen weekend werd er nog steeds geskied bij SkiSunne konden we zien toen we langsreden. Met een beetje gelukt zijn ze tot en met de Paasdagen open. Geen slecht seizoen hebben ze gehad denk ik.
Als de zon schijnt begint het op te vallen dat er hier en daar een beetje gepimpt moet gaan worden. Muren in huisjes die zo'n 7 jaar geleden geschilderd zijn hebben we een beurt nodig. Leuk om te doen, het opfrissen. Het is wel zo dat deze dingen de nodige tijd nemen en dat het soms langzamer gaat dan ik had gedacht. Rustig verder gaan dus.
Iedereen fijne Paasdagen toegewenst!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten