woensdag 27 mei 2015

Even genieten van familiebezoek.

Verleden week hadden we Duitse asperges in de aanbieding bij onze supermarkt in het dorp. De afgelopen week genoten we van de Nederlandse aardbeien. Heerlijk. Ook onze kleinzoon (dochter en schoonzoon) genoten hiervan. Ze waren de tijdens de Pinksterdagen even op bezoek bij ons. Heel erg fijn. Samen een avondwandeling maken rond het kleine meer.
En een stukje lopen over de 7 dorpenwandeling.


Hoewel we een vol huis hadden van zaterdag op zondag zodat we niet alle tijd aan elkaar konden besteden. Het weer was het afgelopen weekend redelijk. Deze meimaand schijnt een van de koudste maand te zijn in de afgelopen 10 jaar. Hopelijk is dat geen voorbode van de zomer. Vorig jaar bloeiden de lupines al hier en daar. Op dit moment is er nog geen bloem te zien. Het gras groeit echter als gras kan groeien zodat Gerard al flink gemaaid heeft.
We hebben met de kinderen cinees bezocht in Sunne en zijn afgelopen maandag in Arvika gaan lunchen. Dat is toch wel heel fijn in Zweden. Tussen de middag een warme maaltijd voor een kleine 10 euro. (inkl. drinken en koffie toe).
Onze kleinzoon heeft zich prima vermaakt op de grasmaaier en traktor samen met zijn opa. En we worden nog rijker met een 2de kleinkind op komst. Dat wordt nog meer genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten