donderdag 4 juni 2015

Luxe!

Wat vliegt de tijd. De dagen zijn echt veel langer en de nachten korter. We gaan richting de langste dag van het jaar. De meimaand is een van de koudste maanden geweest in de afgelopen 10 jaar. Dat is te merken aan het aantal campinggasten. De gasten die nog komen willen soms graag een huisje in plaats van in een tent slapen in de regen. De meeste gasten komen nu uit Duitsland of Nederland. Hoewel we afgelopen dinsdag een groep van 25 personen uit Zweden hadden. Allemaal ontbijt dus toch weer even leuk.

Wat wij ook heel leuk vinden is dat Paul (onze hulp van verleden jaar) weer terug is voor ongeveer 3 weken. Samen met zijn vriendin. Heerlijk deze extra handen. Er wordt gemaaid, geveegd en gezaagd. Van nieuwe stukken boom is een van de plantenbakken opgeknapt. Dat was echt nodig omdat de oude stammen uit elkaar begonnen te vallen. Het ziet er weer verzorgd uit.
Verder worden we verrast met de heerlijke kookkunst van Jet. Vandaag voor de eerste keer dit jaar weer eens buiten gegeten. Wat een luxe. En het weer lijkt nu even beter te blijven.

1 opmerking:

  1. Vandaag was het echt sinds een lange periode heerlijk weer, dat was genieten.

    BeantwoordenVerwijderen