woensdag 24 juni 2015

Teaterbezoek

Afgelopen week kon er tijdens het midzomerweekend niet gemopperd worden over het weer. De zon scheen met regelmaat. De eerste campinggasten verschenen al in de ochtend en dat zelfde gold voor gasten die een huisje hadden gehuurd. We hadden dit jaar 2 groepen die, met vrienden en familie, het midzomerfeest wilden vieren. Het was een gezellige drukte en een genot om naar te kijken. (zeker toen er een spel werd gedaan waarbij er roze opblaasbare biggetjes in de hoogte geworpen werden. Jammer dat ik geen fototoestel bij de hand had).
Bij ons, in Gräsmark, was het de laatste keer dat het feest in het openluchtmuseum werd georganiseerd door de redingsdienst. Na 10 jaar vinden ze het welletjes. Het is jammer voor onze gasten, waarvan er een aantal speciaal naar Gräsmark komen vanwege de kleinschaligheid. Misschien dat er mensen zijn die dit willen voortzetten.
 
Gisteravond heb ik genoten van een voorstelling in het Västanå teater in Sunne. (Lomjansguten, en spelmanssägen). Het is voor mij een klein feestje om kijken naar alle spelers en de muzikanten. De creativiteit waarmee kostuums en decoor zijn gemaakt en hoe een verhaal op de planken wordt gezet. Heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten