woensdag 17 juni 2015

Bloeiende rodondendron

Na een aantal mooie dagen is het vanaf gistermiddag opeens weer wat kouder en hebben we regen gehad. Regen betekent, voor sommige campinggasten, een dag van onderweg zijn. Niet gek natuurlijk. Het is fijner om met een zonnetje buiten op de camping te zijn als met regen. Voor de grond was het wel even nodig, de neerslag. Het scheelt weer heen en weer lopen met een aantal gieters met water. Dit jaar is het voor het eerst dat onze rodondendrons mooi bloeien. Het heeft een aantal jaren geduurd, maar dan heb je ook wat.
Wij hebben het druk en zijn nog heel blij met de hulp van Paul en Jet. De bloembakken hebben nieuwe achterwanden gekregen van boomstammetjes, er is een hinkelbaan gemaakt (van plakjes boom), en er zijn meer campingplaatsen gemaakt omdat er een aantal bomen verwijdert zijn en er zijn heel veel dennennaalden verwijdert. Daarnaast is een groot deel van de plaatsen opnieuw uitgemeten en genummerd.
De vraag naar campingplaatsen is dit jaar groter dan vorig jaar dus er zijn duidelijkere grenzen nodig vinden wij. Gerard heeft wat extra nieuwe stroompunten gemaakt. Het lijkt erop dat een deel van onze nieuwe gasten laat boekt. We hebben de afgelopen week dan ook aardig wat nieuwe boekingen binnen gekregen. We zijn bijna klaar voor de drukte hoewel er nog genoeg te doen is. Het is fijn dat een groot deel van onze gasten weer terugkomen voor een paar dagen of zelfs voor een heel seizoen.  
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten