donderdag 2 juli 2015

Aarbeien- vanille- rabarbertaart heerlijk!

Het is bedrijvig bij ons. Dit weekend zijn alle kamers en huisjes volgeboekt. Er is een pistoolschietwedstrijd in Sunne en wij eten hier leuk van mee. Ook is het best druk met kampeergasten. Het mooi weer zorgt ervoor dat gasten die zeggen dat ze 1 of 2 nachten willen blijven nog even langer willen blijven. In het meer (het Udden, ofwel Lillsjön hier in de buurt genoemd) wordt flink gezwommen. De temperatuur is ook niet zo heel slecht. Gisteren werd er 23 graden gemeten en vandaag zal het wel ietsje warmer zijn. Best lekker voor gasten om even af te koelen en te zwemmen.
Wat ook erg lekker was, was een aarbeien- vanille-rabarbertaart. We werden verwend met verse rabarber door Erik en Gees. Een van onze seizoengasten had dit gezien en aangeboden om deze schoon te maken. Het koken kon dan ook wel even gedaan worden. Daar tegenover stond dat er ook nog een taart met rabarber gemaakt moest worden. Een beetje kok heeft daar geen moeite mee wat dan ook klopte. Nadat de ingredienten bij elkaar waren gevonden kwam er een hele lekkere taart tevoorschijn. Een toef slagroom maakte het geheel compleet.
Afgelopen week was de maan ook mooi zichtbaar rond 12 uur 's nachts. In mijn beleving hadden we volle maan, maar helemaal zeker weet ik het niet. Het was een mooi gezicht. (ondanks dat de foto niet helemaal scherp is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten