vrijdag 17 juli 2015

De eerste bever, van dit jaar, gespot.

We hebben de afgelopen dagen mooi weer gehad met af en toe wat vochtigheid in de vorm van neerslag. Toch zijn de kano's en kajakken regelmatig over de rivier geweest en ook de boot is aardig verhuurd geweest. De eerste bever is gespot afgelopen week op de rivier door de Familie N. Ze hadden een vroege avondtocht geboekt waarbij ze begonnen,, nadat ze met de traktor en aanhanger naar de rivier werden gebracht, met het grillen van worstjes. Daarna werd er gestart met de tocht. Bij een van de laatste bochten in de rivier werd er de bever gezien. Leuk voor iedereen en voor ons een weetje dat ze er nog steeds zijn.
Wat voor mij de eerste keer was een gast met een rose t-shirt aan waar universiteit Groningen op stond. In mijn veronderstelling was dit iemand uit nederland. Mijn verbazing was grootdat deze gast een Zweedse was. Ze had op de uinversiteit in Groningen gestudeerd. Hoe klein is de wereld.
Verder zijn best bedrijvig met gasten die komen en gaan op de camping en in de huizen of kamers. Een schaaktoernooi in Sunne zorgt voor extra gasten. Sommige willen langer blijven maar moeten verhuizen van een huisje naar een  kamer omdat de volgende resevering komt.
De sfeer is gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten