vrijdag 28 augustus 2015

Even ontspannen met een kajak!

De week is weer omgevlogen. Na een geweldig weekend met heel mooi weer en verrassend veel campinggasten en aardig wat huisjes gevuld werd het maandag iets rustiger. Op maandagavond even zelf de tijd genomen om een rondje over meer te varen. De kajaks waren die dag via de rivier bij ons strandje teruggekomen en lagen klaar om opgehaald te worden. Dus toch maar even nog een rondje. (de eerste en waarschijnlijk de laatste keer dit jaar). In de watertuin bloeiden nog prachtige roze bloemen die net boven het water uitkwamen en hier en daar nog een waterlelie. Heerlijk rustgevend zo'n tocht met zon en niet meer geluid dan golfjes tegen de kajak en het peddelen. Gerard heeft zelfs nog een beverburcht gespot in ons meer. 

Afgelopen woensdag waren alle kajakken en 2 persoonskano gereserveerd door de school uit het dorp. Een groep kinderen ging op de fiets naar een meer iets verderop en bleven daar een nachtje slapen om de volgende dag weer terug te gaan. Gelukkig was het weer op woensdag prima. Op donderdag was dat niet het geval. Dit was namelijk een regendag. Goed voor de grond die echt regen nodig had, maar jammer als je wilt kajakken. Volgens de leerkracht waren de kajakken geliefder dan de kano. Hij was hier zelfs een beetje verbaast over.
 Een regendag voor campinggasten betekent meestal iets doen waar je geen last hebt van de regen. Een familie koos voor zwemmen in het zwembad in Arvika. Zelf zijn we daar nog niet geweest, maar onze gasten hebben zich er prima vermaakt. Dat de vakanties voor schoolgaande kinderen is afgelopen merken we nu wel. Het is nu tijd voor de mensen zonder kinderen om nog even te genieten van een (hopelijk) mooie nazomer.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten