woensdag 4 november 2015

Een late blog!

Mijn Zus heeft gelijk gehad. Het laaste blog had ik geschreven op 12 oktober. Niet dat er niets gebeurd is.

Er zijn een aantal jagers geweest meer dan een ruime week geleden. De appeloogst is binnen (ongeveer 12 appeltjes van klein tot middelmatig) van 1 boom die zeker smakelijk waren. (Het was de eerste keer dat deze boom appels gaf had. De meeste energie van de boom, ging naar overleven nadat de boom een paar keer omgereden was door een auto.) De appels waren heerlijk en een deel werd gebruikt voor een appelcake die genuttigd werd tijdens een bedrijfsbijeenkomst georganiseerd door het touristbureau van Sunne. 2 keer per jaar is er een bijeenkomst, in de herfst en in de lente). Bedrijven die iets met toeristen te maken hebben worden uitgenodigd en hebben de keus om wel of niet te komen. Deze keer werd de bijeenskomst bij ons gehouden. Naast de nieuwtjes en datums van evenementen voor het nieuwe jaar vanuit de gemeente is het goed om andere mensen uit dezelfde branche te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Een paar dagen later zijn we richting Nederland gereden om daar vakantie te houden en familie weer even te zien. Ons kleinkind had herfstvakantie zodat we samen een aantal uitstapjes konden gaan maken. Zowel hij als wij hebben hier erg van genoten. Een dagje Julianatoren en uitstapje naar de orgideeenkwekerij en kijken naar de zwemles. Heerlijk.
Nu hier in Zweden weer aan de gang met administratie en meer klusjes. Er loopt namelijk niets weg. 

2 opmerkingen:

  1. Wij hadden dit jaar ook voor het eerst na misschien wel 4 jaar onze eerste 8 appeltjes, ook smaakvol. Bij ons waren de elanden of de herten de schuldigen.
    Fijn dat jullie het heerlijk met de kleinkids hebben gehad.




    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hadden dit jaar ook voor het eerst na misschien wel 4 jaar onze eerste 8 appeltjes, ook smaakvol. Bij ons waren de elanden of de herten de schuldigen.
    Fijn dat jullie het heerlijk met de kleinkids hebben gehad.




    BeantwoordenVerwijderen