zondag 29 mei 2016

Een goed appeljaar?

Wat ben ik toch blij met de uitvinding van Skype. Hoe hadden we anders moeten zien dat onze kleinzoon een wiebeltandje heeft. Voor hem is het heel gewoon even "bellen" (skypen) met zijn opa en oma om dat even te laten zien, maar voor mij blijft het een klein feestje. Visueel contact is toch fijner dan even bellen.

Vandaag is het Moederdag in Zweden. En dat is te zien in heel veel winkels. Volop planten en bloemen te koop en lekkere dingen. Het restaurant in ons straatje draait zelfs 2 keer een buffet, deze middag.

We hebben verder een leuke week achter de rug met wisselvallig weer. De meeste gasten, op dit moment, zijn Nederlandse gasten en een aantal Duitse gasten. Morgen gaan er een aantal weer verder op reis. Wij zijn ondertussen blij met wat extra hulp. Verleden jaar hadden we al een voorlopige afspraak met mensen die al een paar keer op de camping hadden gestaan en tijdens hun verblijf wel het een en ander wilden doen. Heerlijk een paar extra handen. Zo is er weer flink gemaaid omdat het gras wel wilt groeien bij een beetje zon en wat regen. die regen had de grond wel even nodig, maar voor onze gasten is het minder leuk.
Onze jonge appelbomen vinden het in ieder geval wel lekker en bloeien volop. Een goed appeljaar? Ik ben benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten