woensdag 10 augustus 2016

Minder weer

Na weken van mooi tot redelijk zomerweer kwam er een flinke hoosbui met heel veel regen afgelopen zaterdag. Deze zorgde ervoor dat er op het terrein hele grote plassen kwamen te staan en de goten overliepen.. Het geluk is dat met onze zandgrond het water binnen niet al te lange tijd weer weg is, maar leuk is het niet. Een deel van onze gasten hadden behoorlijk last van de vele regen. Heel vervelend natuurlijk voor deze mensen. Gelukkig kunnen wij het weer niet bepalen. Gevolg is wel dat bij een aantal mensen dingen behoorlijk vochtig waren geworden. Een aantal kinderen zag er plezier in en vermaakte zich prima in de plassen met blote voeten, slippers of laarzen.
Regen is voor niemand fijn tijdens een vakantie. Voor de vakantiegangers en ook voor ons niet. Het betekent meer schoonmaakwerk, inkomstenverlies omdat gasten eerder besluiten door te reizen. Er zijn gasten die grote geulen graven en deze bij vertrek opeens niet meer zien liggen en vertrekken zonder deze weer aan te helen. Jammer genoeg zien wij dat soms net even te laat. Het houd een mens bezig.
Onze helpende handen (Fre en Janny) zijn weer richting huis vertrokken na een verblijf van bijna 3 maanden. Het had niet beter gepland kunnen worden. Wij zijn heel blij geweest met hun hulp.
Ondertussen is zus-lief aangekomen met het vliegtuig om ons nog een paar weken te ondersteunen. Wat hebben we nog veel lieve mensen in onze omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten