dinsdag 2 augustus 2016

Een bijzonder gebeuren.

Het is echt hoogseizoen. Ons terrein is behoorlijk afgeladen geweest, de afgelopen weken, en ook nu is het heel bedrijvig. Druk dus met receptiewerkzaamheden, schoonmaken en zo af en toe een ontbijt verzorgen. We zijn ook erg blij met de hulp van Fre en Janny die verschillende werkzaamheden uit handen nemen.
Precies een week geleden was er in ons dorp (bij het meer) een muzicaal optreden van diverse Zweedse artisten. Zoals Dregen, Love, Bergen & Bygren, Göran, Ellin en Nikke, Johan en Samuel. Deze groep mensen hielden een tournee waarbij ze op oude brommers (met of zonder bakkie) van de ene naar de andere plaats gingen. In de aangekomen plaats een optreden deden, overnachtten, en de volgende dag weer verder op pad. Het gaf bij ons gezellige onrust. Vooral de Zweedse gasten, die de artiesten ook werkelijk herkenden, waren erg enthousiast. Niet eerder hebben wij van zo dichtbij van de muziek kunnen genieten. (hoewel daar niet iedereen het over eens was).
 
Alle verschillende soorten caravans, kampeerauto's en tenten zorgen voor een fijne sfeer. Bij onze houten tipi hadden een paar "tent"tipi's zich verzameld. Zo kregen we een soort van tipiveld. 

Het weer is na een warme periode wat wisselvallig geworden. 30 graden is nu rond de 20 graden. Ook niet verkeerd en zeker lekker om iets anders te doen dan zonnen en zwemmen. Wandelen is fijner met 20 graden. Het blijft de aankomende tijd ongeveer hetzelfde weer. Niet verkeerd vind ik. Augustus is begonnen. 
 
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten