zondag 23 juli 2017

Nieuw.

Ondanks de bedrijvigheid is er aan een andere klus hard gewerkt. Paul, Jet en zelfs sommige gasten hebben geholpen en zijn allemaal goud waard. Er is een begin gemaakt van een overkapping boven de vuurplaats. Nu hebben we de afgelopen week heel mooi weer gehad en was het niet nodig om ergens droog te willen zitten, maar dat is niet altijd het geval. Het was wel even een toer om de 4 benen van de overkapping op zijn plaats te krijgen. Met gedeelde krachten en meedenken van verschillende gasten is dat gelukt.
 
 
Een gedeelte van de bovenkant gaat worden betimmerd en de rest blijft open. De rook kan dan mooi weg terwijl men droog zit.
 

 
Paul en Jet hebben met veel geduld en creativiteit een mooie vuurplaats gemaakt. Deze moet nog even een paar dagen uitharden voordat het gebruikt kan worden. Wij zijn er heel blij meer.
 
 
Dit zomaar tussen al het andere werk door. En dat was niet niets. Alle dagen werden er wel kano's en kajaks naar de rivier of het meer gebracht. Alle huisjes waren verhuurd en op de camping loopt het best lekker. Vandaag een 15-tal gasten om te ontbijten dus werk genoeg te doen. Wij blijven nog even lekker bezig.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten