maandag 10 juli 2017

Sagolika Sunne (sprookjesachtig Sunne)

Een hele bedrijvige week hebben we achter de rug. Controle van afdeling milieu door iemand van de gemeente Sunne. Alles is in orde bevonden zodat we door kunnen gaan met waar we bezig zijn. Altijd goed om te weten.
 
Een jaar terug hadden ook een aantal Zweedse artiesten die met brommers van het ene openlucht optreden naar een ander openlucht optreden reden gedurende 10 dagen. Dit jaar was er weer gekozen om een optreden te geven aan het meer en te overnachten bij ons. Een leuke happening die er voor zorgde dat alle huisjes, kamers en aardig wat extra kampeerders kwamen. Bedden werden opgemaakt (daar was speciaal om gevraagd) en ontbijt verzorgd de volgende morgen. De muziek werd gewaardeerd door de gasten die hiervoor hun tickets hadden gekocht. Het klonk ook niet verkeerd en er was aardig wat animo voor gezien het aantal bezoekers.
Diezelfde middag kregen we ook vanuit de gemeente Sunne een schilderijlijst cadeau waar men achter kan gaan staan en dan een foto kan maken met de natuurlijke achtergrond van waar deze lijst geplaatst is. De lijst moet nog gemonteerd worden maar dat gaat binnenkort gebeuren. Wel hebben we deze nog even gebruikt om een aantal van onze gasten mee op de foto te zetten.


 
Het is komen en gaan van onze gasten en we hebben het gezellig.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten