woensdag 7 februari 2018

Van lente naar winter.

Vanuit een beginnende lente in Nederland, terug in de winter in Zweden. Er ligt nog behoorlijk wat sneeuw hier en daaronder een aardige ijslaag. Het weer is, in mijn beleving, nog niet eerder zo onstabiel geweest met sneeuw, regen, vorst en temperaturen boven en onder nul.
 
Op de beurs, waar we afgelopen zaterdag stonden, hadden we aardig wat aanloop. Deze keer stonden we netjes tussen een stand van Denemarken en Noorwegen. We hebben folders uitgewisseld met elkaar zodat het reclamegebeuren zich kan uitbreiden. Volgens iemand van de organisatie was er een weervoorspelling met code geel aangegeven. Of het daardoor kwam dat er rond de 6000 bezoekers waren was niet zeker maar kon wel meespelen (werd ons verteld). Het begrijpen waarom er in Nederland niet verplicht rijden op winterbanden is doe ik dan ook niet.
 
Op zondag zouden weer richting huis gaan. Een berichtje van de Stena Line gaf aan de die ferry die we geboekt hadden moesten omboeken. Er was een technisch mankement en dan varen wij liever niet. Zo gebeurde het dat we nog even naar Gerard zijn ouders konden gaan. Waar onze kinderen en de kleinkinderen zich ook kwamen verzamelen om daar vandaan afscheid te nemen. Wat is het toch fijn dat wij het als familie goed kunnen hebben met elkaar.
 
Hier is het nu sneeuwruimen en andere dingen doen die zijn blijven liggen. Volgende week wordt het weer drukker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten