woensdag 5 september 2018

Kano's en kajaks.

Het is nu een ruime week geleden dan onze kano's en kajakken voor de laatste keer (denk ik) dit jaar op het water hebben gelegen. Een van de leraren van de school uit Gräsmark had ze gehuurd voor een groep kinderen die een nachtje zouden logeren bij een ander meer. Een aantal jaren geleden was het de eerste keer dat hij de kano's en kajaks wilde huren, maar hij vond de kajaks toch
maar een beetje eng. Er werd gedacht dat een kajak minder stabiel was en kanovaren was bekend en veilig. Hij was zeer positief toen we de spullen weer kwamen halen. De kinderen vonden de kajaks bijna leuker dan de kano's en hadden zich prima vermaakt. Zo gingen we weer op pad met een wagen vol met kano's en kajaks. Deze keer met de traktor zodat alles in een keer mee konden nemen. De kar bij de traktor is eenmaal groter dan de aanhanger bij onze auto. 
Het weer deed zijn best. Wel bewolkt, niet koud en geen neerslag. Alles was weer prima gegaan. Afgelopen jaar hebben we meer en meer kano's en kajaks verhuurd aan gasten die uit Sunne kwamen en aan mensen die in de buurt wonen. Meer en meer bekendheid krijgt de tocht over de rivier. Leuk dat het zo werkt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten