dinsdag 30 oktober 2018

Een vroege winter?

Het is even terug dat er een blog geschreven is. Van een heerlijke zomer en herfst lijkt het nu winter met sneeuw. En niet zo maar een beetje sneeuw maar een best aardige laag. Of het blijft liggen is afwachten. Het is rond het vriespunt en er viel wat regen vandaag. Veel nattigheid in ieder geval.
 
Begin deze maand is er in Sunne de jaarlijkse herfstmarkt geweest op 5 oktober met een gezellige kermis erbij. (en heel mooi zonnig weer). 
 
Een paar dagen later waren wij op weg naar Nederland. Even vakantie houden, oppassen op de kleinkinderen zodat hun ouders ook een paar nachtjes konden bijslapen en zelf even een weekje weg naar de zon. Er zijn best veel mensen uit Scandinavie die daar behoefte aan hebben. Dat bleek maar weer toen wij in een hotel op een van de Griekse eilanden zaten en er een groep Zweedse gasten arriveerden. Automatisch begon ik mijn vraag, die ik wilde stellen bij de receptie, in het Zweeds en niet in het Engels. Allemaal een beetje verwarrend die talen door elkaar.
Wij hebben genoten van de Griekse herfst, schoonheid en lekkere eten. Een prima vakantie.
 
 
Nu weer thuis en wat achterstallige administratie wegwerken. Wennen aan de winterjas en wat koudere dagen. De winter lijkt te beginnen na een lange en warme zomer.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten