dinsdag 27 november 2018

Even geen tijd.

En zo zijn we bijna al weer een maand verder. Even geen tijd genomen voor het blog.
 We hebben hele gezellige dagen gehad met Gerard zijn ouders die voor een paar weken bij ons op bezoek waren. Samen uit en samen thuis was de afspraak. Voor ons de mogelijkheid om de 3de verjaardag van onze kleindochter mee te vieren, even te winkelen met dochter- en zoonlief. Gewone dingen waar we normaal niet zo veel meer aan toe komen vanwege de afstand en onze bedrijvige zomerperiode.
Alsof het zo moest zijn waren we net op tijd in Nederland om naar een begrafenis te kunnen gaan van een neef die met 53 jaar toch te vroeg was weggevallen, vond ik.
Een paar dagen later samen met zussen, broer en aanhang samen gezellig uit eten geweest. Het was een goed idee van mijn oudste zus dat we dat een keer per jaar maar moesten gaan doen (na het overlijden van mijn moeder). Even bijpraten met elkaar.
 
Even tussendoor moest onze auto ook nog naar de garage. De koppelingsplaten waren versleten en er moest een vliegwiel worden vervangen. Een klus die toch een paar dagen in beslag nam en ons wat armer maakte. Gelukkig rijdt de auto weer prima.
 
Terug in Zweden was het even wennen aan de kouder temperatuur. Afgelopen nacht was het -12 volgens onze termometer. En het was al kouder geweest hebben we horen vertellen.
Hier beginnen we de Kerstsfeer te maken. Gerard zijn moeder was al begonnen, maar er moet nog meer gebeuren. Ook dat zijn weer leuke dingen om te doen.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten