zondag 4 december 2011

5 jaar Gräsmarksgården!

Het is 5 jaar geleden dat we, afgelopen 30 november, Gräsmarksgården gekocht hebben. Een klein feestje waard vinden we zelf. Terugkijkend op wat onze plannen waren en wat er ook werkelijk van terecht is gekomen zijn we best tevreden. De camping (met ongeveer 50 stroompunten), vakantiehuizen en groepsverblijven staan op steeds meer kaarten en gidsen. Er komen meer gasten ieder jaar. Het sanitairgebouw is al een tijdje gereed. De vakantiehuizen die we wilden verbouwen, zijn verbouwd. Er is een eenvoudige speeltuin, jeu de boule baan en volleybalveld gerealiseerd. Het harde werken heeft dus wat opgeleverd, maar we zijn nog niet klaar. Geen tijd voor verveling dus.
Tijdens de afgelopen week hebben we ons weer aangemeld bij een aantal beursen zodat we hier en daar ons gaan promoten. Sam is voor zijn nieuwe inentingen naar de dierenarts in Sunne geweest. Alles was verder OK met hem op een afgebroken hoektand na (heeft hij geen last van). Met zijn 9 jaar begint Sam op senioren-leeftijd te komen. Dat is ook te zien als hij af en toe wat stijf rondloopt. Verder is Sam een hond die altijd blij is om mensen te zien en ze te verwelkomen.
Het weer is de afgelopen week wissellend. De ene nacht is het onder 0 terwijl het de andere nacht ruim boven 0 is. Overdag is het hetzelfde. De ene dag is met volop zon, terwijl het een dag later regent. Niet erg stabiel dus. Sneeuw met kerst is wat mij betreft welkom. De winter mag nu komen (sneeuw tenminste maar met niet al te veel vorst als het aan mij ligt).
Hannie

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met jullie lustrum! We hebben agfelopen zomer met enorm veel plezier bij jullie gekampeerd. Wat een heerlijke ruime plek tussen de bomen, het vuurtje bij de tent, zwemmen in het meer, de prachtige omgeving en de rust. Verander niet te veel, want dan komen we heel graag nog eens terug.
    We wensen jullie alvast een mooie winter en fijne feestdagen.
    Groeten van de familie Ponsteen

    BeantwoordenVerwijderen