zondag 25 maart 2012

Eventjes er tussen uit!

De lente zet door, heerlijk! Minder en minder witte plekken in het bos door overdag een stralende zon met blauwe lucht. Ook gaat het lekker met de reserveringen. Een bedrijf dat vorig jaar voor zo'n 6 weken 2 huisjes huurde heeft voor dit jaar weer gereserveerd voor zo'n zelfde periode. Zo krijgen we weer een leuke april en mei maand. Een fijne start van het voorjaar. Daarnaast druppelen de boekingen verder goed door. We zijn er blij mee.

Zelf ben ik van woensdag tot vanmorgen even heen en weer gevlogen naar Nederland. Even met beide kinderen uit eten en winkelen. Een paar verjaardagen bezoeken en kleinkind zien, ruiken en knuffelen. Even lekker nu het nog kon. Vanaf volgend weekend is de camping weer open voor de gasten en is het moeilijker weg gaan.
De KLM heeft met regelmaat vluchten voor een niet te hoge prijs. Hoewel er was iets anders. Op de heenweg werd er nog drinken en broodjes uitgedeeld tijdens de vlucht. Bij de terugweg was dit drinken een een zoete of zoute snack. Bezuiniging????
Na het "drukke" Nederland is het weer heerlijk om met Sam door het bos te lopen in het zonnetje. Dat de klok een uur naar voren is geplaatst, zal even wennen zijn. Hoewel langer licht 's avonds is niet verkeerd.
Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten