zondag 1 april 2012

Op 1 april doet het weer wat het wil!

Vandaag hebben we een dag van zon, hagel en sneeuw. En dat is geen 1 aprilgrap. Het kan niet op. Na een week van veel zon, hoewel de temparatuur niet erg hoog was en de wind af en toe een beetje koud, is het weer vandaag erg wisselend. De kinderen, die gisteren een kinderfeestje in onze zaal hielden en ook wat buitenspelletjes deden, hadden mazzel. Ondertussen zijn er violen geplant, die niet duur waren bij de ICA in torsby (20 kr. voor 10 st.) in potten en bakken. Voor die prijs kunnen we ze niet uit Nederland halen. Hopelijk blijven ze het wel doen met af en toe nachtvorst. Door de zonneschijn gaat de behoefte aan kleur kriebelen. De gekleurde veertjes voor de Pasen hangen hier en daar al in kale takken binnen en buiten.
Afgelopen week hebben we het toch nog bedrijvig gehad. Een bijeenkomst van de SCR heeft opgeleverd dat er zeer waarschijnlijk, op e Caravan 2013 in Leeuwaren een stand gaat komen van de SCR, bemand coor campingeigenaren die in Zweden wonen. Ook heb ik wat mij betreft duielijkheid gekregen over e Camping Key Card van de SCR. De telefonische informatie die ik kreeg van een van de rederijen, dat er geen korting meer werd gegeven bij de ferry's vanuit Duitsland naar Denemarken en/of Zweden was onjuist. Dit is nog steeds het geval, mits men een geldige jaarzegel heeft.

Ons sanitairgebouw is weer stofvrij gemaakt, hier en daar een deur gelakt en gesopt. Dit omdat de eerst campinggasten vrijdag weer begonnen aan het kampeerseizoen. De voortenten zijn weer opgebouwd en het seizoen is begonnen. Hopelijk gaan we een goed campingjaar tegemoet met mooi weer en veel gasten.
Hannie  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten