zondag 15 april 2012

Weergoden doen hun best!

We zijn weer een week verder in april. Mijn vraag aan de weergoden, vorige week, voor wat regen werd bijna gelijk beantwoord. 2de paasdag begon het in de middag te sneeuwen, dat overging in regen en tot en met de gehele dinsdag doorging. Genoeg regen voor een hele week dus.

Wij zijn samen met hulp van Marit en Frans binnen en buiten aan het werk. Kamers in de groepsverblijven opknappen door middel van schilderen, behangen en nieuwe vloerbedekking. Daarbij buiten takken opruimen die door de omgezaagde bomen hier en daar nog verspreid liggen. (onze houtvoorraad wordt hierdoor gelijk aangevuld). Gerard is bijna klaar met een badkamer in een stuga. en er is een start gemaakt voor een sanitaire familieruimte die gelijk rolstoel toegankelijk zal zijn. Vervelen doen we ons nog steeds niet.
Vanaf vrijdag zijn er ook 2 vakantiehuizen bezet voor zo'n 5 a 6 weken. Een bedrijf dat verleden jaar ook al bij ons wat huurde in april/mei is dit jaar weer present. Heel fijn in deze maanden. Ook hebben we bezoek gehad van een verslaggever die een artikel zal schrijven en zorgen dat het gepubliceerd wordt in een speciale touristische krant in Värmland. Al met al hebben we weer een bedrijvige week achter de rug en gaan we rustig verder. Als de weergoden nu weer willen luisteren dan graag iets warmere dagen overdag en veel zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten