zondag 30 december 2012

Een geweldig 2013!

Hoewel wij gezellig tijdens een van de kerstdagen met vrienden hebben gegeten, zijn deze dagen niet voor allemaal zo fijn geweest. Op het meer is tijdens het maken van een sneeuwvrije baan (dat ieder jaar gedaan wordt zodat auto's over het ijs kunnen racen) een tractor met 2 jonge mensen door het ijs gezakt. Een heeft zich weten te redden en een ander is hierbij omgekomen. Verschrikkelijk.

De sneeuw, die best wel veel was, is ondertussen doordat de temperatuur is gaan stijgen veranderd in water of een natte massa. Onze Nederlandse gasten, die we met de kerst te gast hadden, hebben er nog van kunnen genieten. De Zweedse gasten die nu bij ons verblijven hebben pech. Het ziet er ook niet naar uit dat het de aankomende dagen beter gaat worden. Uitkijken is het om niet te vallen op de gladde ijzige plekken. Met temperaturen tussen de + 3 tot +7 lijkt het of het voorjaar gaat beginnen. Hopelijk komt er toch nog een beetje winter terug.
Gerard is bezig met een nieuwe lay-out voor onze flyer. Als je dat niet met regelmaat doet is het een heel gepuzzel om dit voor elkaar te krijgen. Maar hij wordt weer leuk zo te zien. Zelf ben ik rustig begonnen met het opknappen van een aantal kamers in onze gebouwen. Leuk om te doen, zeker als er geen druk achter zit.  Aankomende week ga ik hiermee rustig door. Daarnaast wordt het morgen nog even bakken van oliebollen en appelflappen.  

Wij wensen iedereen een geweldig en vooral gezond 2013 toe.
Gerard en Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten