zondag 2 juni 2013

Boekingen voor 2014!

Er wordt nog steeds hard gewerkt bij ons. Zowel binnen als buiten. Jan is heerlijk buiten aan het werk en maakt e een mooi park van. Gerard besloot om de 2 toiletten in het gebouw, waar hij bezig is, ook maar even mee te nemen. De wanden zijn nu dan betegeld en er is in een van de toiletten een verlaagd plafond geplaatst. De ander moet dit ook nog gaan krijgen. Daarna toiletten terug plaatsen en de wastafels, plafond witten en weer schoonmaken. Zijn broer is deze week gearriveerd om vakantie te houden. Ondertussen zit hij een aantal uur per dag op de knieën om de gang te voorzien van pvc.
Het weer is de afgelopen week best goed geweest met graden van ruim boven de 20. Het graszaad dat 2 weken geleden is gezaaid begint hier en daar al wat groens te laten zien. Sperziebonen die ik gezaaid heb in een houten bak laten hun kopje ook al boven de grond zien. Groeizaam weer dus. Dat komt omdat er, met name 's nachts af en een een beetje regen is gevallen. Ook dat was wel fijn. De dennenbomen geven namelijk door de dennenappels veel stuifmeel af zodat er af en toe een wolk met stuifmeel voorbij kwam. Niet lekker voor mijn ogen met contactlenzen erin. De bril ging dan ook met regelmaat op de neus. Auto's kregen een mooi geel stuifmeellaagje die na een regenbui weer weggespoeld was.
Over gasten mogen we niet klagen. Naast kampeergasten zijn de huisjes met regelmaat gevuld. Een dag gaat dan ook heel snel voorbij met alle verschillende werkzaamheden. Ook de boekingen voor 2014 beginnen te komen. Hadden we voor februari al 2 huisjes gereserveerd tijdens de rally. Tijdens een weekend in mei 2014 worden er 30 gasten verwacht in de vandrarhem. Niet verkeerd dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten