zondag 30 juni 2013

Een weekje later!

Hej hej,

Vorige week even geen tijd gehad voor mijn blog. We hadden wel weer bijzondere gasten uit Duitsland die met een een ...... + aanhanger kwamen. Deze trokken wel de aandacht met hun voertuigen.
Ook hebben we het nog even druk gehad om onze stuga Narciss 4 te verfrissen. Het keukenblog verplaatst. Een paar kastjes erbij en de achterwand betegeld. Een nieuw behangetje in kamer en slaapkamer zorgt ervoor dat aller er weer fris uitziet. Het verdere schilderwerk komt later dit jaar.

Doordat onze zwager plotseling is overleden ben ik verleden zondag naar Nederland gevlogen. Niet een leuke reden om naar Nederland te gaan, maar wel fijn om iedereen weer even te zien. Gelukkig was dit mogelijk omdat de gasten die in de huisjes zaten er voor minimaal 3 tot 7 dagen zaten en er geen wisseling plaats vond. Gerard had de rest onder controle en gelukkig is Jan er nog steeds. Ons park begint er steeds groener uit te zien. Jan is druk geweest met het harken en vegen van dennennaalden en het egaliseren. Er zijn vele karren met naalden en stenen verplaatst. Het gras maaien zorgt voor een breder gazon. Af en toe een bui erover heen doet alles goed laten groeien. De bakken met violen zijn vervangen door geraniums. We zijn klaar voor meer gasten.
Hannie  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten