zondag 7 juli 2013

Ze zijn er, meer gasten!

Meer gasten, die hebben we zeker gehad de afgelopen week. Hoewel het in begin van de week wat rustig was. Vanaf donderdag is het aardig bedrijvig geworden.Met het mooie weer erbij kan dit weekend niet meer stuk voor velen. Er wordt gezwommen, gekanood en volop gevist door jonge vissertjes. Het leuke is dat ze ook nog visjes vangen. Hele verhalen worden er ons verteld over de visvangst. De kano's en kajaks liggen met regelmaat te water.
Ook de kamerverhuur gaat erg leuk. We zijn ook een beetje trots op het resultaat. Afgelopen week is er nog iemand van de krant langs geweest om een artikel te schrijven. Hoe dit eruit gaat zien moeten we nog even afwachten.
We krijgen nog steeds nieuwe gasten, maar ook onze "oude" gasten komen zo af en toe eens kijken hoe het met ons gaat zoals de familie Boon die al vanaf het begin ons komt bezoeken.

In Sunne is gisteren een "vlootdag" gehouden terwijl er in Gräsmark bij de ICA er gratis geproefd kon worden er er nog meer stand stonden. Zelf heb ik geen tijd gehad om er heen te gaan, maar er werd verteld dat het een gezellig gebeuren was met veel bezoekers. Afgelopen woensdag is onze zoon gekomen om hier en daar te ondersteunen. Heerlijk deze hulp naast nog steeds de hulp van Jan. Hij zit met regelmaat op de grasmaaier of is met een hark in de hand te vinden. Daarnaast wordt en nog steeds veel opgeruimd en weggegooid. Dingen die al oud, stuk of niet meer gebruikt  worden gaan weg. We krijgen ruimte en orde.
Gerard is op zijn toer om onze zoon te halen nog een eland met jong tegengekomen. Hij heeft hier best een leuk filmpje van gemaakt. We moeten nog even uitzoeken hoe deze op de site gezet kan worden. Ook dat gaat best goed komen. Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten