zondag 21 juli 2013

Aangename temperaturen!

Het is nog steeds warm weer bij ons in Gräsmark. Er wordt volop gezond, gezwommen, gekanood en gekampeerd. De boot heeft ook al een aantal keer te water gelegen, dus we zijn tevreden. Om aangename temperaturen te hebben hoeft men zeker niet naar het zuiden te gaan. Het voordeel is dat het in de nachten aardig afkoelt zodat het zelfs onder een zomerdekbed aangenaam is. In de afgelopen week heb ik een aardige verkoudheid opgelopen dat begon met een zere keel en hoesten. De zere keel is over maar het hoesten duurt nog voort. Het zal wel weer overgaan.
Onze gasten komen en gaan.  Voor een aantal is de vakantie net begonnen, terwijl het voor anderen al afgelopen is. Verschillende gasten hebben paard gereden in de omgeving bij Horse Adventure.  Er zijn gasten die denken dat ze direct bij ons op Gräsmarksgården kunnen rijden. Dat is te regelen, mits er een aantal deelnemers zijn. Anders moet men een kleine 20 km rijden.
Wat minder leuk was vorige week is dat er een televisie in een van de huisjes stuk ging en gisteren een wasmachine in het servicegebouw. Beiden zijn ondertussen weer vervangen. De wasmachine kan 7 kilo verwerken. 2 kilo meer dan de vorige kon. Er wordt ook met regelmaat gebruik gemaakt van de machine. Met het mooie weer erbij is alles ook zo droog.
De afgelopen week heeft er ook nog een artikel in het Nya Wermlands-Tidningen gestaan. We wisten van niets, maar Jonny onze buurman kwam vertellen dat er een prima stuk in de krant stond wat goede reclame was. Dezelfde verslaggeefster van het vorige artikel had nog een met foto weten te plaatsen. Een leuke verrassing voor ons..
Hej då Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten